Ingredients – 8 saquets –
1 col
500 gr. de carn picada
1 porro
1 ceba
2 tomàquets
2 pebrots verds
2 pastanagues
formatge ratllat
Pas a Pas
Bullir durant dos minuts les fulles de col ( les més grans )
Refredar les fulles en un bol amb aigua i glaçons, i posar-les a escórrer
Salpebrem la carn picada i la posem a una paella amb oli d’ oliva i a foc fort
Afegir les verdures ben picadetes ( pebrots, pastanagues, ceba, porroi un dels dos tomàquets ). Remanar-ho sovint i de forma continuada
Quan estigui ben sofregit, ho retirem del foc i esperem fins que estigui fred
Amb l’ ajuda d’ una cullera, posem uns 200 gr. de farcit sobre cada fulla de col i els enrotllem amb una forma de saquets
Anar posant els saquets a una safata, com si es tractés de canelons
Un cop tinguem tots els saquets, posar-hi per sobre l’ altre tomàquet natural, ratllat, i també formatge ratllet
Calentar el forn a uns 250 graus i fircar-hi la safata uns 10-15 minuts o al gust del consumidor
Ja es pot emplatar