QUÈ FER A LA ROCA

A la Roca del Vallès es pot gaudir de l’ antiguitat i la modernitat en tots els seus aspectes. Conèixer les rutes prehistòriques on gaudir de momunents megalítics dins la Cordillera Litoral; tot passetjant per uns paratges naturals de gran valor, fent alguna de les dues rutes senyalitzades.

El patrimoni cultural també és ben conegut a La Roca. Dins dels tres nuclis que formen el municipi : La Roca del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes i La Torreta, es pot gaudir de momuments amb un gran valor patrimonial i significatiu. Monuments que marquen la història del municipi, i que t’ ajudaran a conèixer els orígens de La Roca. Entre ells destaquen El Castell de La Roca ( de gestió privada ), Can Sol, L’ Esglèsia de Santa Agnès; La Creu de La Torreta, entre d’ altres.

Sempre ens agrada convidar al visitant a testar un dels resturants i bars de tapes situats al municipi. Cal destacar la implicació dels  nostres restauradors amb el producte de proximitat; donant un valor afegit a la nostra gastronomia.