Receptari de la Col

La Roca del Vallès és un poble arrelat al món agrícola. Un dels objectius que ens hem proposat és redescobrir, recuperar i mantenir els costums i tradicions locals, per tal de vetllar per la nostra identitat com a poble i recordar els seus orígens agrícoles i ramaders.

Malauradament aquest any no s’ha pogut celebrar la sisena fira de la Col de la Roca del Vallès, però tot i que no hem pogut trobar-nos i gaudir d’aquest espai amb activitats, demostracions d’oficis, degustació del trinxat de la col, tallers infantils, parades d’artesania, alimentació i productes propis de la pagesia i de la terra hem volgut repensar la manera de celebrar aquest dia.

La Covid-19 implica que ens reinventem i això s’ha vist reflectit amb aquest receptari ple de noves propostes culinàries sobre la col.

De la participació i il·lusió de la gent del nostre municipi sorgeix aquest ebook pensat per poder gaudir de totes les receptes que ens heu enviat i que podrem gaudir tots plegats.

Moltes gràcies a totes les persones participants per la col·laboració i les ganes de seguir amb les tradicions i els costums!

Que no perdem mai aquesta il·lusió!

Raquel Vilardebó Pujadas

Regidora de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç i Consum

Ajuntament de la Roca del Vallès

Envia´ns la teva recepta a: turisme@laroca.cat