Ingredients
Ingredients per 6-7 persones:
• ½ ceba • 1 porro
• 2 pastanagues
• 1 nap • 1 rameta d’api
• ¼ de col verda
• ½ kg de carbassa dolça
• 2 patates
• 100 g de fideus
• 2 l de caldo de verdures
• Sal
• Farigola
• Safra
• Oli d’oliva
• 200 g de cigrons cuits
Pas a pas
Posem a la olla una mica de oli, ofeguem i anem afegint les verdures: ceba, porro, api, pastanaga, carbassa, nap i patata, tot tallat a dauets.
Li afegim caldo de verdures, aprox. 1 litre i mig, i posem a bullir. Si no teniu caldo posar aigua bullint i dues pastilles de sabor .
Quan porti 15 minuts afegim els cigrons i la col, i fem bullir durant 10 minuts més.
Els últims cinc minuts afegim els fideus, jo els poso primets.
Posar una mica de farigola, i si voleu safrà.
Ja es pot emplatar