Ingredients – 16 unitats –
Mitja col petita
3 pastanagues
1 ceba de Figueres
10 prunes sense pinyol
MASSA DE LES CRESTES:
1/2 kg. de farina de blat
4 cullerades de sucre
1/2 cullerada de sal
5 cullerades d’ oli d’ oliva
200 ml. d’aigua tèbia
Pas a Pas
Talla la ceba a daus petits
Pelar i tallar la pastanaga a tires petites
Tallar la col a juliana
Tallar en 4 trossos les prunes
Posar un raig d’ oli i sofregir-hi la ceba a foc lent fins que quedi daurada
Afegir la pastanaga fins que quedi cuita
Afegir la col i les prunes, i 200 ml. d’ aigua i que es cuini a foc lent durant mitja hora
Quan tots els ingredients estiguin cuits i tendres, ho deixem refredar
Per preparar la massa
Barregem tots els ingredients sòlids
Afegir l’ aigua i amassar bé
Dividir la massa en 16 boletes, extendre-les amb un corró i donar-los una forma ovalada
Omplir cada massa amb el sofregit i tancar posant especial atenció a les puntes
Fregir amb oli ben calent