Ingredients
Ingredients:
· 900 grams de col blanc, sense cor i ratllat
· 1 ½ cullerada d’oli d’oliva verge extra
· 1 cullerada d’all picat
· Un polsim de flocs de pebre vermell triturat
· 1/2 culleradeta de sal marina fina
· Mitja llimona, tallada a grills
Pas a pas
Escalfeu l’oli d’oliva en una paella gran o en una olla a foc mitjà-alt.
Afegiu la col, l’all, els flocs de pebre vermell i la sal. Pot semblar molta col al principi, però es reduirà a mesura que es cuina.
Cuineu la col, remenant de tant en tant, fins que comenci a daurar -se lleugerament (aproximadament de 10 a 15 minuts).
Premeu el suc de dos grills de llimona a la col.
Proveu el gust i ajusteu la sal, el pebre o el suc de llimona (si voleu).
Aquesta recepta és una opció excel·lent com a guarnició saludable i lleugera.
Ja es pot emplatar