Ingredients
200gr. de carn picada de vedella o porc
pa ratllat
1 ou
julivert
2 alls
sal
pebre negre
farina blanca
oli
pebrot verd
tomàquet fregit
col arrissada
caldo de verdures
ceba
Pas a Pas
Es treuen les fulles de la col senceres i es renten.
En una olla es posa aigua i sal i es posa al foc, i quan bulli l’aigua s’hi posen les fulles de col
senceres.
S’escalden fins que quedin una mica toves, es treuen i es posen a sobre un drap perque treguin l’aigua i es refredin.
En un bol es posa la carn, l’ou, 1 all, sal, pebre negre, julivert, pa ratllat i es barreja tot.
S’agafa una fulla de col i es treu un tros de tija, es posa una mica de la barreja de carn i es fa un farcellet.
Es posa oli a escalfar en una paella, s’enfarina el farcellet i es fregeixen una mica. Un cop fregits els reservem.
En una cassola, es fa un sofregit amb una ceba un gra d’all i pebrot verd.
Quan estigui una mica cuit, s’hi afegeix tomàquet fregit, el caldo
de verdures, sal i els farcellets prèviament fregits.
Es deixa coure una estona (al voltant de 20 minuts).
Ja estan llestos per menjar!
Ja es pot emplatar