PASTA AMB COL ARRISSADA I CARBASSA
Autor: JAUME MARTINEZ
Ingredients
1 rodanxa de carbassa de 300 gr.
5 fulles de col arrissada
1 ceba
2 cullerades de llavors de carbassa
400 gr. de pasta rigatoni
75 gr. de formatge gruyère ratllat
5 cl. d’oli d’oliva
Sal
Pebre
Pas a Pas
Traieu l’escorça i les llavors de la carbassa, talleu-la en cubs.
Peleu i talleu la ceba a tires fines. Aboqueu 2 cullerades d’oli en una paella i deixeu coure la ceba durant 5 minuts.
Afegiu-hi la carbassa i deixeu-ho coure durant 10 minuts més, remenant sovint. Afegir sal i pebre, retirar i dixar calent.
Renteu les fulles de col i traieu les costelles dures. Cisellar-los en tires fines. Fregiu-los a la mateixa paella amb 1 cullerada d’oli durant 10 minuts. Deixeu-ho calent.
Cuineu la pasta tal com s’indica a l’envàs i escorreu-la, conservant 2 cullerades d’aigua de cocció.
Aboqueu la pasta en un plat fons, afegiu-hi a sobre totes les verdures. Afegiu Sal i pebre, aboqueu l’oli restant i empolvoreu amb formatge ratllat i llavors de carbassa.
Bon profit !