Ingredients – 4-6 racions –
1 col
1 butifarra negra
1 peça de cansalada
5 patates
Oli d’ oliva
Llesca de pa
Pas a Pas
Bullir la col durant 20-30 minuts o fins que estigui tova
En una altra olla, bullir les patates
Tallar la cansalada a quadradets i la botifarra negra amb un gruix d’ un cm. ( uns 8-10 talls )
Amb l’ oli ben calent, fregim primer la cansalada, fins que quedi ben torrada, i retirem
Hi posem la botifarra perquè es faci una mica i la retirem
Afegir la col cuita i escorreguda a la paella i posar-hi la resta d’ ingredients: primer la cansalada amb una mica del seu oli; després, la botifarra negra i per últim, la parata i ho barregem tot plegat perquè vagi agafant la textura i gust de la cansalada i la botifarra
Remenat durant uns 10 minuts
Ja es pot emplatar
Servir amb un raig d’ oli d’ oliva, una torrada, i sobretot, un porró amb vi negre !