Ingredients
4 rodanxes gruixudes de lluç
1 i 1/2 gots d’ arròs
100 gr. de pastanaga
100 gr. de pèsols
100 gr. de mongeta verda
100 gr. de favetes
100 gr. de col blanca
100 gr. de bròquil
100 gr. de bolets
100 gr. de gamba cuita i pelada
Alls
Sal i pebre al gust
Oli d’ oliva
Pas a Pas
Salem el lluç i el posem a fregir amb una mica d’ oli d’ oliva i uns quants alls perquè hi deixin el gust.
Un cop dauradet, retirem el lluç a un plat per treure-li la pell i les espines.
Posem totes les verdures, els bolets i les gambes en una olla, amb una mica d’ oli, durant 10 minuts. No hi afegim aigua.
Passat aquest temps, netegem l’ olla i hi afegim una mica d’ oli d’ oliva per posar-hi de nou les verdures i l’ arròs.
Afegim safrà per donar-li color i remenem.
Posar-hi suficient aigua calenta per a cobrir-ho tot. És probable que calgui afegir més aigua perquè es cogui l’ arròs al punt ( anar-ho controlant ).
Posar la sal al gust.
Quan l’ arròs estigui mig acabat, hi posem el lluç net i a trossets, i una mica de pebre ( al gust ).
Quan l’ arròs estigui al punt, el retirem i que reposi uns minuts abans d’ emplatar.
Ja es pot emplatar