Ingredients
2 pits de pollastre
1 tassa de col blanca a tires
1 tassa de col morada a tires
1 pastanaga gran pelada i ratllada
1 pebrot vermell a tires o bastons
1 cullereta de salsa de soja (o al gust)
1/2 cullereta d’ oli (de coco, oliva o el teu preferit)
1/2 cullereta d’ oli de sèsam (ajonjolí)
3 cullerades de coriandre picat
2 cullerades d’ ametlles filetejades o picades
PER SERVIR:
1 cullerada d’ oli de sèsam o llavors de sèsam
Suc de llimona (opcional)
Sal de mar i pebre negre al gust
Pas a Pas
Cuinar el pit de pollastre a la graella o al gust.
Escalfar l’ oli de coco o d’ oliva en una paella, a foc mig-alt i afegir-hi la col blanca i la morada. Cuinar-les durant 3 minuts, remenant de tant en tant.
Afegir el pebrot, la salsa de soja i barrejar bé. Cuinar-ho de 2 a 3 minuts més per suavitzar una mica les verdures, però que encara quedin fermes.
Afegir sal i pebre al gust.
Afegir la pastanaga, el coriandre i les ametlles.
Per donar-li el toc oriental ( opcional ), afegir l’ oli de sèsam ( ajonjolí ). Barrejar 1 minut més.
Ja es pot emplatar
Servir les verdures amb el pollastre i decorar amb llavors de sèsam. Es pot menjar calent, tebi o a temperatura ambient. Per donar-li un toc picant, s’ hi pot afegir qualsevol salsa picant oriental.